en
/
nl

Algemene info

Tarieven

Non-Refundable tarief:

Dit is ons laagste tarief. U betaalt bij reservering het volledige bedrag (met creditcard of bankpas). Het is niet mogelijk uw reservering te wijzigen of te annuleren derhalve wordt 100% van de kosten in rekening gebracht. Dit tarief kan uitsluitend online worden geboekt.

Flexible tarief:

Kosteloos annuleren tot 24 uur voor de aankomstdatum. Garandeer uw reservering met een creditcard of vooruitbetaling. Bij annulering binnen 24 uur voor de aankomstdatum en bij no-show worden alleen de kosten voor de eerste nacht in rekening gebracht. Andere nachten worden automatisch kosteloos geannuleerd. Bij verzetting of wijziging van uw reservering kan een ander tarief van toepassing zijn.

Standard tarief:

Garandeer uw reservering met een creditcard of vooruitbetaling. Bij verzetting of wijziging van uw reservering kan een ander tarief van toepassing zijn. In geval van annulering gelden onze algemene voorwaarden.

Toeristenbelasting

De gemeente Maastricht brengt toeristenbelasting in rekening, welke niet is inbegrepen in de prijs.

In- en uitchecken

Op de dag van aankomst zal uw kamer beschikbaar zijn vanaf 15.00 uur. Als u eerder aankomt kunnen wij uw bagage alvast in ontvangst nemen zodat u kunt genieten van onze geweldige stad. Op de dag van vertrek kunt u lekker uitslapen want de check-uit is pas om 12.00 uur.

Parkeren

Onze parkeergarage is gelegen aan het eind van de straat. Wij rekenen € 24,50 per dag en parkeren is mogelijk vanaf 12.00 uur op de dag van aankomst tot 12.00 uur op de dag van vertrek. In onze parkeergarage zijn 3 Tesla en 3 universele auto-opladers. Laden is gratis. De maximale doorrijhoogte is 2 meter. Parkeerplaatsen zijn beperkt en reserveren is vereist. Indien onze parkeergarage reeds is volgeboekt verwijzen we u door naar Q-Park garage "de Colonel" bij het treinstation. Check eerst in bij de receptie voor instructies en het uitladen van uw bagage.

Ontbijt

We serveren een uitgebreid ontbijtbuffet met een ruime keuze aan dagverse producten. Zeven dagen per week van 07.00 uur tot 11.00 uur.

Harry's restaurant

Harry’s is het bekende restaurant gelegen op de begane grond en is zeven dagen in de week geopend voor lunch en diner en op zondag voor brunch. Wij willen u erop attent maken dat Harry’s vaak druk bezet is. We raden u dan ook aan om altijd op voorhand een reservering te maken. Voor meer informatie zie www.harrysmaastricht.com.

Roomservice

Wij bieden roomservice aan 7 dagen per week. Op de kamer vindt u ons menu.

Minibar

Als u geboekt heeft via www.beaumontmaastricht.com worden de dranken en snack aangeboden door het hotel.

Health & Fitness

Op loopafstand bevindt zich Il Fiore Health Centre Maastricht neemt contact op met de receptie voor meer informatie.

Fietsverhuur

Wij hebben fietsen te huur. Neem contact op met de receptie voor meer informatie. Op basis van beschikbaarheid.

Stadsinformatie

Maastricht staat bekend om zijn authentieke winkels, bars en restaurants. Bij de receptie helpen we graag bij het vinden van de beste hotspots in de stad. Ook geven we graag informatie over de mogelijkheden voor massages, spa's en schoonheidssalons voor de ultieme ontspannende dag.

Baby’s & kinderen

Baby’s tot 2 jaar verblijven gratis. Vraag bij de boeking een babybedje aan. Voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar kan een extra bed gereserveerd worden, op basis van beschikbaarheid. De kosten voor het extra kinderbed bedragen € 35,00 per nacht. Daarnaast krijgen kinderen tot en met 11 jaar 50% korting op het ontbijt.

Pets

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in het hotel.

Non-smoking

Het gehele hotel is rookvrij.

Location

Lage Barakken 10
6221 CJ Maastricht
Nederland

Google Maps